Dead or alive 2 – hur är denna slot?

Dead or Alive 2 är en slot från NetEnt som kom ut 2019. Det är en uppföljare till en av leverantörens mest kända spel som släpptes 2009. 2:an i serien är en videoslot som bjuder på en spännande och snygg spelupplevelse. Grafiken är på topp och så även animationerna.

Du stöter på spännande bonusfunktioner och du kan vinna mycket pengar om du har turen med dig. Sloten tar plats i vilda västern och du möter en del banditer när du snurrar på hjulen. Du kan spela Dead or Alive 2 både i din mobila enhet och i din dator.

Insatser och speluppbyggnaden

Likt många andra slots från NetEnt har Dead or Alive 2 fem hjul och tre rader, men vinstlinjerna är endast nio till antalet. De går dock från vänster till höger likt i många andra videoslots. Dead or Alive 2 har en hög volatilitet och en RTP som ligger på 96,82 procent.

När det kommer till insatserna ställer du in dem genom att välja myntvärde och myntnivå. Det finns enbart 2 nivåer och myntvärdet går från 0,01 till 0,50. Som minst kan du satsa 0,90 kronor per spelrunda och som mest kan du satsa 90 kronor per spelrunda, en något låg maxinsats för att komma ifrån NetEnt.

Bonusfunktioner

Dead or Alive 2 har wild-symboler och free spins. Wild-symbolerna finns i fem olika varianter, alla varsin bandit. De fungerar som jokrar och ersätter andra symboler i spelautomaten för att skapa vinnande kombinationer. Du får även en myntvinst om du får minst två stycken av dem. Wilds ersätter inte spelets scatter-symbol.

Om du snurrar fram tre eller fler scatter-symboler aktiverar du free spins och du kan välja mellan tre olika free spins-lägen; Train Heist, High Noon Saloon och Old Saloon. Alla lägen ger dig 12 free spins med olika bonusfunktioner så som multiplikatorer och fördubblade vinster. Dead or Alive 2 är en mycket välgjord spelautomat.