Casumos nya stora bonus

Casumo är ett riktigt roligt casino på nätet för spelälskaren. Hos Casumo klättrar du i nivåer, belönas med bälten, gratispengar, free spins och märken i jakten på de där åtråvärda storvinsterna. Det bästa av allt är nästan Casumo själv, en underbart gullig figur som en ut lite som en sumobrottare. Den perfekta maskoten! Sajten är mycket bra och du får snabbt en översikt över alla de olika spelen. Uppe i vänster hörn på startsidan finns en spelväljare och där klickar du för att komma igång med spelandet. Är du inte säker på vad du vill spela så tipsar Casumo om sina favoritspel, vilka spel som är nya samt vilka som är mest populära bland spelarna. Smart och användarvänligt!

Bonus

Casumo har onekligen en bonus som sticker ut! För vad sägs om en insättningsbonus på dina fem första insättningar och 20 nya gratissnurr varje dag under dina första 10 dagar hos Casumo?! Ganska så bra skulle jag nog säga.

Upplägget för Casumos feta bonus är detta:

När du registrerar får du direkt 20 free spins i Starburst – utan krav på någon insättning. Därefter följer välkomstbonusen som sträcker sig över dina fem första insättningar och kan ge dig upp till 12 000 kr mer att spela för.
Utöver det får du ytterligare 180 free spins fördelade på de 9 kommande dagarna från det att du gör din första insättning. Så totalt 200 free spins!

Så här ska du göra för att steg för steg åtnjuta dina förmåner som spelare hos Casumo:

1. Öppna ett konto och få dina gratis 20 free spins.

2. Gör din första insättning och få den tripplad med en 200-procentig bonus. Genom att logga in de nästkommande nio dagarna får du också 20 nya free spins varje dag.

3. På dina nästa fyra insättningar kan du få upp till 11 500 kr mer i bonus. Andra och tredje insättningen innebär 50% i bonus och vid den fjärde och femte får du en bonus på 25%.

Dra nu till Casumo på en gång om du tycker att detta låter bra!