Alien Robots

Alien Robots är en videoslot som lanserades 2011 av tillverkarjätten NetEnt. Med ett häftigt rymdtema, fantastisk grafik och en allmänt färgglad design bjuder sloten på ett ultimat äventyr. Spelet skapades som en hyllning till de spelare som älskar robotar, och allra mest animerade sådana. Det bjuds även på roliga, tekniska ljud där spelandet känns som att befinna sig i en rymdfarkost snarare än att sitta hemma vid datorn eller mobilen.

Funktioner i spelet

Alien Robots har relativt enkla funktioner, och passar utmärkt för både nybörjare och mer vana casinospelare. Spelet består av 3 rader, 5 hjul och 30 vinstlinjer där pixlade bokstäver och siffror blandas med olika animerade robotar och så kallade scatters och wilds. Värdet på robotarna varierar beroende på vilket färg de har, där till exempel den röda är mest värd, medan den blåa är värd minst.

I detta spännande äventyr finns möjligheten att spela med både låga och höga insatser, i den takt du själv vill. Börja försiktigt tills du når upp till alla de 30 vinstlinjerna, eller välj att snabbt hoppa ända upp till hisnande 243 sätt att vinna.

Free spins och wilds

Scatter-symbolerna föreställer en bild av ett klassiskt UFO med ett grönt ljus som skjuts ut underifrån. Får du tre eller flera sådana symboler så aktiveras spelets free spins-läge, och med dessa även en rolig omgång av bonusspel. Om wild-symboler dyker upp under free spins-rundorna triggas den så kallade Sticky wilds-funktionen igång. Den expanderar över hela fältet och stannar medan de andra två hjulen snurrar vidare för en högre chans till en ännu större vinst. Efter omgången blir de återigen till vanliga wilds.

Slutsats

Alien Robots bjuder på många chanser att vinna och en bibehållen känsla av spänning genom snurren. Det faktum att du kan även kan spela både från din dator, surfplatta och mobiltelefon gör hela upplevelsen ännu roligare.